29 dec 2014

Eerste Trans & Bloot Weekend voor transmannen

door TBW
Trans & Bloot Weekend

Geef je bloot! Thuis in je lijf

In mei 2015 organiseert Transman.nl een nieuwe activiteit: het Trans & Bloot Weekend. Tijdens dit weekend bieden we een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”. Het Trans & Bloot Weekend is bedoeld voor transmannen onder elkaar.

Het Trans & Bloot Weekend (TBW) is van 1 t/m 3 mei 2015. Tijdens het TBW zijn er diverse workshops, waarin we praten, voelen, ervaringen uitwisselen en/of creatief bezig zijn. Het programma is afwisselend, zodat er voor ieder wat wils is. We zullen het dit weekend o.a. hebben over: Verwachtingen, Uit de kleren!, Over de brug en In of uit de kast?. Daarnaast biedt het weekend natuurlijk ook gelegenheid voor ontmoeting, onderlinge uitwisseling en gezelligheid.

Voor wie?

Alle transmannen in elk stadium van een (eventuele) transitie zijn welkom.

Locatie

Het TBW vindt plaats in de regio Nijmegen. De locatie is rolstoeltoegankelijk en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Waarom?

Het TBW biedt transmannen de mogelijkheid om hun lichamen te verkennen, en zich zelfverzekerder, trotser en meer thuis in hun lichaam te voelen. Nog steeds zijn veel mensen erg onzeker over hun lichaam of vinden het moeilijk om hun lichaam te accepteren, en kunnen daardoor niet het maximale uit hun leven halen. Het TBW wil transmannen tot steun zijn om dit soort trans-issues te overkomen en naar de toekomst te kijken.

Kosten

De deelnemersbijdrage is € 100 per persoon. Tot 1 maart 2015 geldt een early bird korting en betaal je slechts € 80 per persoon.

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op: www.transenbloot.nl. Of mail naar: info@transenbloot.nl of bel/sms naar: 06 108 63 714.

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.