15 nov 2015

12 december: workshop 'Mijn lijf en ik' in Nijmegen

door TBW
Transgendergroep Nijmegen

Jochem en D. zijn beiden transman en transactivist. In mei 2015 hebben ze het zeer geslaagde Trans & Bloot Weekend georganiseerd. In oktober gaven ze tijdens onze Buiten de Binary Dag de ook hele mooie workshop “Thuis in je lijf!”. Nu doen ze dit nog eens veel uitgebreider over in een hele dag, met als thema jezelf comfortabel voelen in je lichaam! Deze dag staat open voor mensen van alle genders.

Programma

10.30 – 11.00: Inloop

11.00 – 12.30: Sessie 1: Trans* & identiteit. Trans* of niet-binair zijn is voor ons een onderdeel van wie wij zijn. Hoewel de grootte van dit onderdeel voor iedereen verschillend is. Tijdens deze workshop bespreken we in hoeverre dit aspect je identiteit vormt. Welke rol speelt je trans* of niet-binair zijn in je dagelijks leven? In welke mate loop je dagelijks tegen grenzen aan? Of is het voor jou iets wat slechts op de achtergrond aanwezig is?

12.30 – 13.30: Lunch

13.30 – 15.30: Sessie 2: Zijn & lichaam. Thuis zijn in je lichaam is voor veel trans* en niet-binaire mensen niet vanzelfsprekend. Toch valt er veel te winnen met een beter contact met je eigen lijf. In deze tweede workshop gaan we daarom fysiek aan de slag. We laten je je persoonlijke ruimte voelen en daarmee spelen, en meer...

15.30 – 17.00: Napraten met een drankje

De workshop is alleen in zijn geheel te volgen; je kunt dus niet later op de dag instromen. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. In verband met de te verwachten belangstelling verzoeken we je aan te melden via info@transgendernijmegen.nl. Wacht niet te lang, want VOL=VOL!

Vermeld eventuele dieet-wensen bij je aanmelding, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de lunch.

Deze dag vindt plaats in Het Roze Huis op de St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen. Kijk voor meer info ook op: www.transgendernijmegen.nl.

Alles op een rijtje

Datum: zaterdag 12 december
Tijd 11.00 tot 15.30 uur. Inloop vanaf 10.30 uur
Adres: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen
Doelgroep: mensen van alle genders
Aanmelden: info@transgendernijmegen.nl. Vermeld eventuele dieetwensen bij je aanmelding!
Toegang: gratis

Tags: 

Reacties

Beste lezers, Hierbij zou ik mij graag willen aanmelden voor de workshop op 12 december. Ik heb een hulphond is het bezwaarlijk als deze meekomt? En ik zit in een rolstoel ik weet niet of dat een probleem is? Graag hoor ik van jullie. Met vriendelijke groet, Stan van den Boom

Hee x ik ben een onervaren bischierige jongen van 23. Sinds een tijdje fantaseer ik over bi sex, dressen en ontdekken. Ik zou graag je workshop volgen, gwn om te ontdekken en te leren. Is er nog een plekje?

Deze aankondiging gaat over een workshop uit 2015... Dus helaas!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.