15 apr 2015

Meld je uiterlijk 24 april aan!

door TBW
Trans & Bloot Weekend

Eerste Trans & Bloot Weekend voor transmannen

Begin mei 2015 organiseert Transman.nl het vernieuwende Trans & Bloot Weekend. Tijdens dit weekend bieden we een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”. Aanmelden voor het weekend kan tot en met 24 april. Dus... hak de knoop door en meld je snel aan!

Het Trans & Bloot Weekend (TBW) is van 1 t/m 3 mei 2015. Tijdens het TBW zijn er diverse workshops, waarin we praten, voelen, ervaringen uitwisselen en/of creatief bezig zijn. Het programma is afwisselend, zodat er voor ieder wat wils is. We zullen het dit weekend o.a. hebben over: Verwachtingen, Uit de kleren!, Over de brug en In of uit de kast?.

Veiligheid

Vanwege het thema van het TBW is er veel oog voor ieders veiligheid. We vinden het juist als groep belangrijk om elkaars grenzen te respecteren. Zo garanderen we een veilige omgeving voor alle deelnemers.

Positieve invloed

Jochem over het Britse TBW: “Dit weekend heeft me zoveel opgeleverd! Ik vond het doodeng om erheen te gaan, maar het was ontzettend goed. Het weekend was heel erg leuk en gezellig. De bloot-workshop was even spannend, maar de sfeer was zo veilig dat ik me volkomen vrij voelde om wat kleding uit te trekken. Ik ben niet helemaal bloot gegaan, maar dat hoefde ook niet. Het weekend heeft me meer zelfvertrouwen opgeleverd, en ik heb mijn lichaam meer leren waarderen. Ik had niet verwacht dat dit weekend zo'n positieve invloed zou hebben!”

Kosten

De deelnemersbijdrage is € 100 per persoon. Als de deelnemersbijdrage de reden is dat je je niet aanmeldt, neem dan contact met ons op. In overleg is voor een aantal deelnemers een korting mogelijk.

Meer info en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op: www.transenbloot.nl. Of mail naar: info@transenbloot.nl of bel/sms naar: 06 108 63 714. Het Trans & Bloot Weekend is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Bob Angelo Fonds van COC Nederland, Stichting Fonds De Trut en Stichting PANN.

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.