30 apr 2016

TBW gaat internationaal!

door TBW
TBW gaat internationaal!

De komende maanden geeft het Trans & Bloot Weekend een aantal workshops tijdens internationale bijeenkomsten. In juni geeft het TBW een workshop tijdens de Council van Transgender Europe in Italië. En in juli geeft het TBW een workshop tijdens de EuroBiCon in Amsterdam. Wij hebben er heel veel zin in!

Workshop TGEU Council

Tijdens de Council van Transgender Europe geven we de workshop samen met onze vrienden van het TransBareAll Retreat uit Engeland. Titel van de workshop is: “Body and Identity: being proud of our bodies, an experience”.

Tijdens deze workshop zullen we met elkaar in gesprek gaan over het thema trans* en identiteit. Daarnaast gaan we ook aan de slag met lichaamswerk, zodat het niet alleen bij praten blijft. Tenslotte, als iedereen zich voldoende veilig voelt, zullen we deelnemers uitnodigen om kledingstukken uit te trekken.
Voor het TBW is dit de eerste keer dat een workshop ook een blootgedeelte heeft. Het TBA heeft hier ruime en zeer positieve ervaringen mee. We zijn heel benieuwd!

De Council van Transgender Europe is van 2 t/m 5 juni in Bologna, Intalië.

Workshop EuroBiCon

Tijdens de EuroBiCon geven we ook een workshop, met als titel “Body and Identity: being proud of our bodies”. De opzet van de workshop is in grote lijnen hetzelfde als tijdens de TGEU Council. Toch zal de workshop inhoudelijk ook anders zijn, omdat de workshop wordt aangepast aan een andere doelgroep. We gaan er bijvoorbeeld niet vanuit dat alle deelnemers ook transgender zullen zijn. Tijdens deze workshop zal er geen blootgedeelte zijn.

De EuroBiCon is van 28 t/m 31 juli in Amsterdam.

Tags: 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.