25 jun 2021

20-22 aug: Kampeerweekend transmannen

door Jochem
Kampvuur [foto: Pexels]

Deze zomer organiseert Stichting Transman een kampeerweekend voor transmannen, van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus in Zeewolde. Het jaarlijkse weekend vindt dit jaar buiten plaats, zodat we zeker weten dat het door kan gaan. Alle transmannen, en hun eventuele partners, zijn welkom!

Vorig jaar kon ook ons jaarlijkse weekend voor transmannen en hun partners niet doorgaan. Dit jaar wilden we heel graag weer samen komen tijdens een weekend! Vanwege de onzekerheden rondom de coronamaatregelen hebben we gekozen voor een weekend buiten. Daarvan weten we zeker dat we het voldoende veilig kunnen houden voor alle aanwezigen.

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Daarom kunnen nog niet veel vertellen over het programma. Nadere info volgt zo spoedig mogelijk.

Houd 20 t/m 22 augustus alvast vrij in je agenda!!

Reacties

Hoi hoi!! Vraagjes hier over… wat zijn hiervan de eventuele kosten? En voorwaarden? Ik ben zelf 23, is dit een beetje in mijn leeftijdscategorie? Daarnaast heb ik een hulphond (psychosociaal, eetstoornis, angststoornis ed). Deze moet natuurlijk wel mee! Zou het fijn vinden hier meer info over te krijgen

Hallo Sem, We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Daarom kunnen we je vragen nu nog niet beantwoorden. We verwachten begin volgende week meer info te hebben en ook het aanmeldformulier online te kunnen zetten. Dan zijn ook de kosten en de voorwaarden bekend. Hulphonden kunnen natuurlijk mee. Dat is geen probleem.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.