17 jun 2023

Kampeerweekend voor trans mannen en partners 2023

door Jochem
Kampeerterrein 2023: grote tenten

Ook deze zomer organiseert Stichting Transman weer een kampeerweekend voor trans mannen en hun (eventuele) partners!
Direct aanmelden? Dat kan hier!

Wanneer is het weekend?

Het kampeerweekend vindt plaats van vrijdagavond 1 t/m zondag 3 september 2023.
We beginnen vrijdag om 17.30 uur en we stoppen zondag om 15.00 uur.

Voor wie is het weekend?

Het weekend is voor alle mensen vanaf 18 jaar in het trans mannelijke spectrum (dus geboren met vrouwelijke geslachtskenmerken), in alle fases van een eventuele sociale en/of medische transitie. Het weekend is dus ook voor mensen die alleen bepaalde behandelingen of helemaal geen medische behandeling willen of kunnen ondergaan. Het maakt niet uit in welke fase van je transitie je zit: zoekend, nog niet begonnen, aan het begin, middenin, helemaal aan het eind of al jaren klaar.

Daarnaast is het weekend ook voor partners: als je wilt, kun je dus je partner(s) meenemen. (Maar het hoeft niet.) Partners van mensen in het trans mannelijke spectrum zijn ook welkom zonder hun wederhelft(en).

Wat gaan we doen?

Zoals altijd bieden we tijdens het weekend verschillende workshops aan, begeleid door een ervaren workshopleider. We zijn nog druk bezig met de invulling van de workshops. We doen ons best weer een combinatie van praten, voelen en doen te maken.

De volgende workshops staan in elk geval op het programma:

  • Creatieve workshop ‘Maak een zelfportret met verf of houtskool’ met Dev
  • Creatieve theaterworkshop met René
  • Kennis-workshop ‘Alles over testosteron’ met Noah
  • Kennis-workshop 'Vraag het een cis man' met Sander
  • Partner-workshop ‘Partnerpraat’ met Jochem
  • Praktische workshop ‘Kleding & euforie’ met Marijn
  • Praktische workshop over genderrollen en -verwachtingen met Eus
  • Sportieve workshop ‘Ultimate Frisbee’ met Thomas

Uitgebreidere informatie over de workshops volgt later.

Naast de workshops is er zoals altijd alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen, vragen en, niet te vergeten, gezelligheid.

Waar is het weekend?

Na het succes van vorig jaar keren we terug naar een mooi natuurkampeerterrein bij Ommen, waar we een eigen veld hebben. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het precieze adres krijg je na je aanmelding.

Op het veld staan zespersoonstenten voor ons klaar, dus je hoeft geen eigen tent mee te nemen. Slaap je toch liever in je eigen tent? Geef dat dan aan bij je aanmelding. Op het veld is ruimte voor enkele eigen tenten.

Toegankelijkheid

We kamperen op een grasveld, dus de locatie is niet echt rolstoelvriendelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen er veel wespen op het terrein zijn. We zijn goed ingericht op dieetwensen en bieden geen varkensvlees aan. Dieet- en andere wensen kun je bij je aanmelding doorgeven.

De voertaal tijdens het weekend is Nederlands. Waar nodig, kunnen we hier en daar helpen met vertalen, maar we bieden geen volledige vertaling in het Engels. Eén van de aanwezige bestuursleden beheerst Nederlandse Gebarentaal.

Wat kost het?

Het weekend kost € 95 voor donateurs en € 115 voor niet-donateurs.

(Het donateurschap kost € 17,50 per jaar. Als je tegelijk met je aanmelding voor het weekend ook aanmeldt als donateur, dan geldt de korting direct. Dan ben je goedkoper uit!)

Mocht de hoogte van de deelnemersbijdrage de reden zijn dat je je niet aanmeldt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We bespreken graag hoe we je tegemoet kunnen komen, zoals met betaling in termijnen of een korting.

We hopen velen van jullie in september weer te zien!

Meer info en aanmelden?

Wil je je opgeven? Klik hier om je aan te melden.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.